Projektledelse

Pie chart projektledelse

For mig er det afgørende i god projektledelse, vedvarende at evaluere og reflektere på resultater og observationer, således at man bliver bedre til at udvælge og tilpasse metoder og værktøjer til det konkrete projekt. Men det handler også om at være behagelig, lige være et skridt foran de andre og levere til tiden. En del at overblikket er også at identificere potentielle risici og sårbarheder for det overordnede projekt.

Kendetegnet ved alle projekter i forhold til evaluering af resultater er, at det måles vidt forskelligt for hvert enkelt projekt. Som projektleder roses jeg for at overholde deadlines og at have forvaltet resurserne (tid og penge) perfekt. Interessenter, interne såvel som eksterne, komplimentere mine kommunikative og interpersonelle egenskaber, hvor de mest værdsatte egenskaber er empati, høj faglighed og overblik, samt min rolige tilgang i de mest pressede situationer. 

Har I brug for hjælp til opstart og ledelse af et online projekt, så kan jeg hjælpe. Lad os tage en uforpligtende snak om mulighederne, kontakt mig på info@bdm-consult.dk

Jeg har tidligere været projektleder på forskellige projekter, som f.eks.:

  • IT-udviklingsprojekter
  • Valg af CMS (Kravspecifikation, design og implementering)
  • Office 365 + Power BI
  • GDPR / Udarbejdelse af persondatahåndbog
  • ERP (implementering af nyt)
  • Marketing-specifikke projekter (SEO, SoMe og e-mail-marketing)

Skal vi tage en uforpligtende snak?

Jeg kommer gerne forbi til en snak om jeres opgave og giver mit forslag til løsninger.

Hvad kan jeg hjælpe med...

ecommerce ikon

eCommerce

Har i brug for hjælp til opstart af webshop eller vil i et skridt videre?

email marketing ikon

E-mail Marketing

Få hjælp til opsætning af e-mail kampagner og automation flows.

projektledelse ikon

Projektledelse

Har i brug for struktur og styring af et digitalt projekt?