Specialist i eCommerce & email marketing

Som konsulent hjælper jeg nyopstartede eller de som ønsker at starte webshop, udvide eller forbedre deres eCommerce tilstedeværelse, eller har brug for digital ekspertise og forretningsudvikling.

Min mangeårige erfaring med processer, prioriteringer og resultater gør at jeg kan rådgive og stå i spidsen for, udvikling og implementering af digitale løsninger indenfor eCommerce, email marketing og projektledelse.

I får hjælp med små og store opgaver. Jeg kan fungerer som digital marketing manager ved at i oursourcer hele denne del til mig som ad hoc og sparringspartner eller rådgiver. 

Jeg tilbyder en attraktiv timepris ved konsulent arbejde, og fast pris ved projektansættelser.

BDM Consult eCommerce
Jeg har fokus KPI’er, resultater og analysering af disse, for konstant udvikling. Jeres mål opnås ved at fokusere på de aktiviteter, der skaber størst resultat, kvalitet og værdi for virksomheden.

Hvem er bag...

Mit navn er Bettina Melchiorsen og jeg er bag BDM Consult.

Jeg er oprindelig uddannet Mediegrafiker med speciale i web, og har efterfølgende gennemført en bachelor i digital konceptudvikling, og med mere end 10 års erfaring indenfor online marketing, de seneste år specialiseret med eCommerce og e-mail marketing.

Arbejdet med med e-handel og email marketing er tæt knyttet til dataindsamling (behandling og udnyttelse). Data, der bruges til bedre kundeindsigt, optimering af kunderejsen og personlig tilgang til den enkelte kundes behov for at maksimere indtægtspotentialet. Det er også gennem dataanalyse, at jeg arbejder med optimering, vedligeholdelse og drift af e-mail marketing.

Jeg er specialiseret i digital kunderejse, forbrugeradfærd, organisatorisk forståelse, datadrevet marketing mv. – eksklusivt med det formål at strømline og styrke virksomhedens profil og markedsposition.

Læs mere om hvad jeg kan tilbyde din virksomhed – 

Hvad kan jeg hjælpe med...

ecommerce ikon

eCommerce

Har i brug for hjælp til opstart af webshop eller vil i et skridt videre?

email marketing ikon

E-mail Marketing

Få hjælp til opsætning af e-mail kampagner og automation flows.

projektledelse ikon

Projektledelse

Har i brug for struktur og styring af et digitalt projekt?

Skal vi tage en uforpligtende snak?

Jeg kommer gerne forbi til en snak om jeres opgave og giver mit forslag til løsninger.