eCommerce

Hvad er eCommerce og hvordan kan jeg hjælpe Jer.

eCommerce eller e-handel henviser til enhver form for forretningstransaktion, der udføres online. Det mest populære eksempel på e-handel er online shopping, som defineres som køb og salg af varer via internettet på enhver enhed.

Har i brug for rådgivning ved opstart af webshop eller til at komme videre…

eller måske

vil i gerne have nye funktioner, som dynamisk søg og produktvisning eller pop-up til lead generering.

Jeg er specialiseret i den digitale kunderejse, forbrugeradfærd, organisatorisk forståelse og datadrevet marketing – disse elementer samlet, gør at jeg kan strømline og styrke jeres virksomhedens profil og strategi.

En meget stor del af arbejdet i eCommerce er tæt knyttet til dataindsamling (behandling og udnyttelse). Data, der bruges til bedre kundeindsigt, optimering af kunderejsen og en personlig tilgang til den enkelte kundes for at maksimere indtægtspotentialet. Det er også gennem dataanalyse, at jeg arbejder med optimering, vedligeholdelse og drift af webshops.

Min store passion for IT har skabt en bred teknisk forståelse. Kombineret med evnen til at identificere kundernes behov og adfærd har min profil et effektivt udgangspunkt når jeg skal omsætte jeres digitale projekter til virkelighed.

Data kan binde webshop og email marketing sammen, så kundes rejse måske starter i jeres webshop, men videreføres i emails med personligt indhold. Læs mere om e-mail marketing.

Customer Journey Mapping

Det er en rigtig god idé at udarbejde et customer journey map, for at kortlægge kundes rejse og hvor der er touchpoints I som virksomhed kan udnytte og optimere.

Det giver et overblik over hvor der bør gøres forbedringer på en illustrativ måde. Disse samles i en liste i prioriteret rækkefølge.

Her er vist et eksempel på hvordan mapping kan gøres. Eksemplet er fra en online dagligvare butik.

Det kræver en del data at udfylde, men det er helt sikkert det hele værd.

Customer journey map eksempel

Skal vi tage en uforpligtende snak?

Jeg kommer gerne forbi til en snak om jeres opgave og giver mit forslag til løsninger.

Hvad kan jeg hjælpe med...

ecommerce ikon

eCommerce

Har i brug for hjælp til opstart af webshop eller vil i et skridt videre?

email marketing ikon

Email Marketing

Få hjælp til opsætning af e-mail kampagner og automation flows.

projektledelse ikon

Projektledelse

Har i brug for struktur og styring af et digitalt projekt?